Rensning af ildsteder og skorsten - Rensning af ventilation

   
Contact Info     Kontakt os idag 40 44 78 43

Hestevognskørsel, studenterkørsel og bryllupskørsel i Nordjylland

​Skorstensfejermester Flemming tilbyder alle former for hestevognskørsel i Nordjylland og resten af landet både i forbindelse med bisættelse, begravelse, bryllup, konfirmation, studentereksamen, firmaudflugter og filmoptagelser. Vi kan levere alt, der ønskes inden for hestevognskørsel; og vi har kørt med op til 130 mennesker i 26 hestevogne på en gang.

Den mest udbredte form for hestevognskørsel sker naturligvis i forbindelse med bryllupper og studentereksamen, når de nybagte studenter skal køre rundt og hilse på alle forældrene. Hestevognskørsel bliver også mere og mere udbredt i forbindelse med konfirmationer.

Vi kan arrangere hestevognskørsel til dit bryllup

​Et bryllup er en stor begivenhed i livet, og de fleste ønsker at få et helt særligt arrangement, der starter i kirken med efterfølgende reception og bryllupsfotografering samt større eller mindre bryllupsfest om aftenen. Bryllupskørslen er et af de elementer, der kan markeres på særlig vis, og nogle brudepar vælger limousinekørsel, mens andre brudepar vælger at markere den store og festlige dag med hestevognskørsel.

Vi kan tilrettelægge vores hestevognskørsel helt efter dine drømme og ønsker, hvilket gælder alt lige fra udsmykning af hestevognen til påklædning af kusken eller kuskene, samt naturligvis køreplanen. Kørslen kan også koordineres med fotografen, hvis du ønsker særlige former for billeder i forbindelse med kørslen.

Du og din klasse kan også bestille hestevognskørsel

​Du og din klasse på en ungdomsuddannelse med tradition for kørsel i lastbil eller hestevogn kan bestille studenterkørsel i hestevogn, men bemærk, at der er megen travlhed for heste- og lastvognskørsel i de måneder, hvor der er studentereksamener. Derfor er det vigtigt, at I bestiller i god tid. Samtidig bliver masser af tid til at planlægge og tilrettelægge den helt rigtige hestevognskørsel for jer, så I kan få en oplevelse for livet.

Uanset hvilken form for hestevognskørsel, som du ønsker, og hvornår og hvordan det skal ske, så kontakt skorstensfejermester Flemming for at få et godt tilbud. Ring på telefon 40 44 78 43.

Gem

Gem