Rensning af ildsteder og skorsten - Rensning af ventilation

   
Contact Info     Kontakt os idag 40 44 78 43

Eftersyn, rengøring og rensning af ventilation​

​Autoriseret skorstensfejermester Flemming er skorstensfejer i de gamle Hirtshals og Skagen kommuner, men Flemming udfører også rengøring og rensning af ventilation. Derved forbedrer du dit indeklima og optimerer ventilationen, så luftgennemstrømningen bliver som ny.

Dårligt indeklima – øget risiko for allergi, astma, træthed, hovedpinde etc.

​Rengøring af ventilation kan ske med henblik på afrensning af fedt, skimmel, støv og sod samt ordinær vedligeholdelse. Rensning af ventilation kan således også ske i forbindelse med brandskade og sanering af skimmel. Desuden giver vi rådgivning vedrørende ventilation og ventilationsopgaver.

Jævnlig rensning af ventilation er vigtigt for dit indeklima​

​Du kan tjekke, om din ventilation på toilettet suger korrekt ved at holde et stykke toiletpapir op foran ventilatoren på toilettet. Såfremt det ikke sidder fast, skal du have udført rensning af ventilation. Det er vigtigt med en optimal ventilation på bådeværelser, eftersom dårlig ventilation kan medføre et dårligt indeklima og skimmelsvamp i din brusekabine eller i dine toiletskabe.

Bemærk, at det kan være vanskeligt at skelne ordinært støv og skidt fra skimmel, men normalt vil skimmel lugte. Såfremt din ventilator ikke fungerer korrekt, kan vi komme ud for at udføre eftersyn og rensning af ventilation.

Vi udfører rensning og rengøring for både private og erhverv​

​Vi udfører rensning af ventilation i private boliger, på kontorer, i institutioner og på produktionssteder samt for alle andre erhverv, og vi udfører enhver form for rensning af ventilation, herunder både i private hjem og på kontorer samt af større ventilationer i institutioner, skibe, produktioner og restauranter.

Kontakt skorstensfejermester Flemming for at få udført rensning af ventilation og rengøring af ventilation. Du kan ringe for at få et uforpligtende tilbud på rensning og rengøring på telefon 40 44 78 43.

Gem