Rensning af ildsteder og skorsten - Rensning af ventilation

   
Contact Info     Kontakt os idag 40 44 78 43

Tversted Kørelaug blev stiftet i sommeren 2007

Tversted Kørelaug skulle skaffe heste og vogne til en film i Skagen, om kunstmaleren P.S. Krøyer ”sikken fest”, og med Anna von Lowzow som Instruktør. Filmen havde Tv-premiere d. 24.03.2008 på DR 1.

I dag er vi nogle medlemmer som mødes to til tre gange om ugen, vi har alle køresport som den fælles interesse, køresport kan være på skovtursplan, konkurrenceplan, opvisningskørsel ved andre arrangementer og /eller blot det at kunne være sammen med andre heste og køreinteresserede på det mere sociale plan,

Vi træner tirsdag, torsdag og søndag, om sommeren på Lynggårdsvej 11 Tversted og om vinteren i en ridehal i Bjergby. Ud over forskellige arrangementer med vores heste, holder vi også en del fester og andre hyggelige sammenkomster. Vi afholder også aftener med seletøjs syning og reparation af gamle vogne, som tit kan være fra før år 1900. Foreningens navn er Tversted Kørelaug.

  • Foreningens formål er at medvirke til alle former for kørsel med heste, gennem afholdelse af familieudflugter, kurser, træning og konkurrencer af forskellig art og at fremme kontakten mellem personer der er interesseret i kørsel med hest.
  • Foreningens formål er at fremme forståelsen af kulturen og det kulturelle omkring kørsel med hest.
  • Foreningens formål er at øge kendskabet og aktivt medvirke til sikkerheden ved kørsel med hest.
  • Foreningen vil altid arbejde for at have fokus på dyrevelfærd.
  • Enhver, der er interesseret i kørsel med hest og som vil overholde foreningens vedtægter og bestemmelser, kan optages som medlem uanset alder.

Se også facebook.com/Tversted-kørelaug-712631008846265/